Welkom bij Van Aerssen Technics B.V. voor: 
Slijpen, polijsten, trommelontbramen, stralen, CNC Draaien en CNC Frezen op zowel 3-, 4- en 5-assige zwenkkoppen met ingebouwde draaitafel die ook ingezet kan worden als pendelmachine.

Wij zijn een bedrijf die gespecialiseerd is in nabewerking van diverse producten. Het bedrijf bestaat dan ook uit vier afdelingen met diverse bewerkingstechnieken.

Van Aerssen Technics B.V. is specialist in ontwikkeling, inkoop, CNC-bewerking, finishing en assemblage van producten van zowel ferro- als non-ferromaterialen. Ons uitgebreide machinepark, deels door onszelf ontwikkeld, stelt ons in staat om alle soorten metalen van gietdelen, staafmateriaal, volmateriaal tot extrusieprofielen, te bewerken en te finishen. Van unica tot grote series, in elke gewenste afmeting. 

Van Aerssen Technics B.V. is totaalsupplier. Wij maken, bewerken en finishen producten, vanaf de ontwikkeling en inkoop van gietdelen, staaf- en extrusiemateriaal tot en met de CNC-bewerking, oppervlaktefinishing en de emballage. Onze vakkennis en capaciteit zorgen er daarbij voor dat wij het gewenste product snel kunnen leveren. Wij verzorgen tevens het anodiseren, lakken, verchromen en assembleren van uw product. Voor u betekent dat niet alleen één aanspreekpunt, maar ook tijdwinst en kostenbesparing.

In nauwe samenwerking met gieterijen, materiaalleveranciers en machinebouwers ontwikkelen, produceren en bewerken wij producten voor onder andere de automobiel-, landbouw-, metaalelekro-, meubel- en voedingsindustrie.

Van Aerssen Technics B.V. heeft voor de hele brandbreedte van de verspaningstechniek tot en met het finishen en assembleren:

  • de medewerkers, 
  • de machines en
  • de procestechnieken in huis.

 

 

De kracht van Van Aerssen is niet dat we iets maken, we maken dat iets af is!

 

Onze werkzaamheden

Wat we doen is onbewerkte basisproducten door middel van trommelen, stralen, slijpen, polijsten, CNC-draaien, CNC-frezen of een combinatie van deze technieken, volgens uw specificaties nabewerken. Ook is het mogelijk assemblagewerkzaamheden te verrichten. Wij beschikken over een eigen vrachtwagen, dus ook logistiek kunnen wij u van dienst zijn.

Wij hebben alle nabewerkingstechnieken onder één dak.

Dat biedt grote voordelen, zoals:

  • Weinig logistieke rompslomp
  • Weinig tijdverlies
  • Besparing op transportkosten
  • Uniforme kwaliteit

Wij kunnen korte levertijden garanderen door onze vakkennis en de capaciteit die wij tot onze beschikking hebben.

Behalve trommelen (glijslijpen), stralen, slijpen, polijsten, CNC-bewerken en assembleren kunnen wij bij Van Aerssen Technics B.V. voor onze klanten ook nog diverse andere bewerkingen doen, zoals MIG-/TIG-lassen, zagen, chroom- en lakklaar maken van producten en wat u als klant verder nog vraagt. Wij willen een aantrekkelijk totaalpakket bieden voor een aantrekkelijke prijs. Wij werken onder andere voor gieterijen, plaatwerkerijen, machinebouwers, de auto-industrie, voedingsmiddelenindustrie, meubelindustrie en verwarmingsindustrie.

Nieuws & vacatures Archief
17-04-2014
Aanpassing werkplaats

Op korte termijn krijgen VAT en VAF een nieuwe werkplaats indeling

lees meer >
01-04-2014
Nieuwe Niiagata freesbank in gebruik genomen

Nieuwe Niigata in gebruik genomen

lees meer >
03-03-2014
investering in nieuwe Hangbaanstraalmachine 16/12

voor meer info lees meer

lees meer >
21-03-2012
Uitbreiding CNC Verspaningsafdeling

CNC afdeling uitgebreid met 3 machines

lees meer >
14-10-2011
TIV Beurs groot succes!

TIV Beurs te Venray is succesvol verlopen

lees meer >
05-10-2011
TIV (Technische Industriële Vakbeurs)

Eerste editie van de TIV op 11, 12 en 13 Oktober 2011

lees meer >
06-04-2011
Investering in machines

Van Aerssen investeert in 2 nieuwe horizontale CNC Freesbanken met 630 pallets.

lees meer >

Van Aerssen Technics B.V.

Energieweg 1
5804 CE Venray
Nederland

T +31(0) 478 - 55 02 26
F +31(0) 478 - 55 02 39

info@vatvenray.nl

Onze bedrijven zijn
NEN-EN-ISO 9001-2000
gecertificeerd