Van Aerssen Technics Logo

Compleet in metaalbewerking!

Al ruim 35 jaar<br>ijzersterk met metaal
Al ruim 35 jaar
ijzersterk met metaal

Lees meer over ons

Compleet in<br> oppervlakte bewerking
Compleet in
oppervlakte bewerking

Lees meer

Metaal bewerking icoon
Metaal finishing icoon

VAT Venray: compleet in metaalbewerking!

VAT Venray is een bedrijf welke gespecialiseerd is in de cnc productie en nabewerking van ferro en non ferro producten. Dit wordt onder de namen Van Aerssen Technics en Van Aerssen Finishing ten uitvoer gebracht. Met specialisten op de gebieden CNC Draaien en CNC Frezen, Reiniging en Metingen zorgt Van Aerssen Technics voor een compleet aanbod in verspanende mogelijkheden. Verder kunt u bij Van Aerssen Finishing terecht om uw producten te laten nabewerken. Zo bieden wij een totaalpakket, van ruw materiaal tot eindproduct.

Meer over ons bedrijf

Onze producten worden toegepast bij

Uw partner in kwaliteit

Bij VAT Venray kunt u terecht voor het bewerken en afwerken van uw metaalproducten. Hierbij werken wij volgens uw specificaties en enkel met deskundig personeel en specialistische apparatuur. Alle werkzaamheden zijn vastgelegd in het kwaliteitshandboek, welke ISO 9001-2015 is gecertificeerd. Dit zorgt er voor dat u altijd een kwalitatief hoogstaand product ontvangt.

Offerte aanvragen

Van bewerking tot afwerking

VAT Venray heeft zich niet op een markt gespecialiseerd, maar op een vorm van dienstverlening. Wij onderscheiden ons als een one-stop-shop voor uw volledige metaalbewerking. Dit gaat van het basis product tot een eindproduct. Door de jaren heen hebben we echter wel vele markten bediend. Zo bevindt een groot deel van onze klanten zich in de automotive industrie, truck en landbouw en medische industrie.

Verder is VAT Venray actief voor:

  • Voedingsindustrie
  • Meubel en design
  • Constructie
  • Instrumenten
© 2024 - VAT Venray
Created by