Van Aerssen Technics Logo

Compleet in metaalbewerking!

Polijsten

Wanneer uw product uit de fabricage komt en zijn uitstraling of afwerking nog moet krijgen, beland het product op polijst afdeling. Op deze afdeling werken wij via verschillende methodes naar een uitstraling die u wenst. Of dit nu hoogglans moet zijn, of juist een matte finish, wij zorgen er voor.

Grote en kleine series

U kunt bij Van Aerssen Finishing terecht voor grote en kleine series. Wanneer u producten heeft welke herhaaldelijk worden aangeboden voor nabewerking, zijn onze robotcellen geschikt voor wat u zoekt. Deze robotcellen zijn samen met een specialistische machinebouwer gemaakt en zorgen er voor dat grote series snel, efficiënt en kwalitatief gepolijst kunnen worden.

Materialen polijsten

Binnen ons bedrijf zijn wij bevlogen met alles wat ferro of non ferro metaal is. Zo kunt u hier terecht voor producten van de volgende materialen:

  • RVS polijsten
  • Chroom polijsten
  • Aluminium polijsten
  • IJzer polijsten

Natuurlijk zijn andere metalen ook mogelijk, maar dit zijn toch wel de meest voorkomende.

Polijsten naar een hoge kwaliteit

Wanneer u uw polijstwerk bij Van Aerssen Finishing Venray uitbesteed, kunt u uitgaan van een kwalitatief hoogstaande partner. Door onze nauwkeurig omschreven werkvoorschriften welke zijn vastgelegd in ons kwaliteitshandboek die ISO 9001-2015 is gecertificeerd, kunt u uitgaan van een constante levering van kwaliteit. Ook voor de Automotive industrie zijn wij onderlegd in het APQP en PPAP. Zo is kwaliteit een standaard bij Van Aerssen Finishing.

Optimale samenwerking

Wanneer u kiest voor ons, kiest u niet alleen voor een deel, maar voor een totaal oplossing. Bij Van Aerssen Finishing kunt u binnenkomen voor de zogenoemde one-stop-shop. Dit zorgt er voor dat u zelf minder handling heeft en daarmee een efficiënter productieproces. Zo bespaart u tijd en kosten!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Van Aerssen Finishing is al jaren een bedrijf welke bekend staat als autoriteit wanneer het gaat om metaal verspaning. Door ons aanbod in metaalbewerking en finishing, bent u hier aan het juiste adres voor een duurzame partner. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

© 2024 - VAT Venray
Created by