Van Aerssen Technics Logo

Compleet in metaalbewerking!

Zagen

Bij Van Aerssen Finishing bieden wij de mogelijkheid om uw producten te laten zagen. Dit kan in twee vormen genomen worden: grof zagen en secuur zagen. Bij grof zagen kunt u denken aan het zagen van gietdelen. Secuur zagen is juist meer gericht op het eindproduct op de gewenste maat te brengen. Dit kan tot op de millimeter nauwkeurig.

Grof zagen

Onder grof zagen verstaan wij een ruwe bewerking als stap in het productieproces. Hierbij kunt u denken aan het verwijderen van toevoeren en omlopen van gietdelen. Hierbij worden de rest materialen teruggestuurd naar de fabrikant om weer in de volgende productie meegenomen te kunnen worden. Het product is nu dichter bij zijn definitieve vorm en is klaar voor volgende stappen in het proces zoals slijpen, polijsten of trommelen.

Secuur zagen

Wanneer het gaat om secuur zagen, bent u bij Van Aerssen Finishing aan het juiste adres. Onder secuur zagen verstaan wij het exact op maat zagen van producten. Neem als voorbeeld een volle lengte van een geëxtrudeerd product, welke nog op toepasbare lengte gezaagd moet worden. Dit kan tot op de millimeter nauwkeurig.

Zaag apparatuur

Binnen Van Aerssen Finishing huizen meerdere soorten zaagmachines. Zo hebben wij afkortzagen, bandzagen en lintzagen. Deze machines zijn bij uitstek geschikt voor het zagen van uw producten in grote en kleine series. Hiermee maken wij uw metaal op maat!

Zaagwerk van kwaliteit

Wanneer u uw zaagwerk bij ons uitbesteed, kunt u uitgaan van een kwalitatief hoogstaande partner. Door onze nauwkeurig omschreven werkvoorschriften welke zijn vastgelegd in ons kwaliteitshandboek die ISO 9001-2015 is gecertificeerd, garanderen wij een constante levering van kwaliteit. Ook voor de Automotive industrie zijn wij onderlegd in het APQP en PPAP. Zo is kwaliteit een standaard bij Van Aerssen Technics.

Optimale samenwerking

Wanneer u kiest voor ons, kiest u niet alleen voor een deel, maar voor een totaal oplossing. Bij Van Aerssen Finishing kunt u binnenkomen voor de zogenoemde one-stop-shop. Dit zorgt er voor dat u zelf minder handling heeft en daarmee een efficiënter productieproces. Zo bespaart u tijd en kosten!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Van Aerssen Finishing is al jaren een bedrijf welke bekend staat als autoriteit wanneer het gaat om metaal verspaning. Door ons aanbod in metaalbewerking en finishing, bent u hier aan het juiste adres voor een duurzame partner. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

© 2024 - VAT Venray
Created by