Van Aerssen Technics Logo

Compleet in metaalbewerking!

CNC frezen

Van Aerssen Technics biedt op haar verspaning afdeling naast CNC draaien ook CNC frezen. Op basis van uw wensen, leveren wij kwalitatief hoogwaardige producten. Dit doen wij met het scala aan CNC frezen welke wij in huis hebben. Hierin vindt u CNC frezen tot 5 assen, waardoor wij ons flexibel naar uw behoeften kunnen opstellen.

Freesmachines

In onze CNC verspanen-afdeling vindt u een groot scala aan CNC freesmachines. Deze frezen variëren van eenvoudige 3 assige CNC frezen, tot 5 assige varianten. Ook maken wij gebruik van CNC freesbanken met palletwisselaar tot 630mm pallet en met wisseltafels om de productiesnelheid hoog te houden zonder dat kwaliteit verloren gaat.

CNC kwaliteit

Wanneer u uw CNC freeswerk bij Van Aerssen Technics uitbesteed, kunt u uitgaan van een kwalitatief hoogstaande partner. Door onze nauwkeurig omschreven werkvoorschriften welke zijn vastgelegd in ons kwaliteitshandboek die ISO 9001-2015 is gecertificeerd, kunt u uitgaan van een constante levering van kwaliteit. Ook voor de Automotive industrie zijn wij onderlegd in het APQP en PPAP. Zo is kwaliteit een standaard bij Van Aerssen Technics.

Optimale samenwerking

Wanneer u kiest voor Van Aerssen Technics, kiest u niet alleen voor een deel, maar voor een totaal oplossing. Bij Van Aerssen Technics kunt u binnenkomen voor de zogenoemde one-stop-shop. Dit zorgt er voor dat u zelf minder handling heeft en daarmee een efficiënter productieproces. Zo bespaart u tijd en kosten!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Van Aerssen Technics is al jaren een bedrijf welke bekend staat als autoriteit wanneer het gaat om metaal verspaning. Door ons aanbod in metaalbewerking en finishing, bent u hier aan het juiste adres voor een duurzame partner. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

© 2024 - VAT Venray
Created by