Van Aerssen Technics Logo

Compleet in metaalbewerking!

Stralen

In ons straal assortiment hebben wij 3 vormen van stralen. Zo bieden wij hangbaanstralen, muldeband stralen en injectiestralen. Dit kan dan weer met verschillende straalmiddelen en vormen worden opgepakt. Meest voorkomende straalmiddelen zijn:

  • Korund
  • Steelshot
  • Rvs korrels
  • Glasparel

Hangbaan stralen

Hangbaan straalmachines worden volgehangen met het te stralen product. Deze bewegen dan door de hangbaanmachine heen terwijl het straalmiddel tegen het product wordt “geslingerd”. In de hangbaanmachines kunnen verschillende straalmiddelen gebruikt worden.

Muldenband stralen

Muldenband stralen leent zich perfect voor het stralen van kleinere producten in grote oplages. De producten worden op de muldenband geplaatst met duizend tegelijk. Wanneer de band gaat lopen, rollen de producten over elkaar heen en worden ze van boven bestraalt met het straalmiddel.

Injectiestralen

Injectiestralen is meer handwerk. Het betreft een straalkast waar onze specialist zijn handen in steekt. Hier kan hij de straal slang bedienen en met glasparel een product naar de gewenste gladheid brengen. Het injectiestralen is het enige straal proces binnen Van Aerssen Finishing welke met luchtdruk werkt.

Stralende kwaliteit

Wanneer u uw straalwerk bij Van Aerssen Finishing uitbesteed, kunt u uitgaan van een kwalitatief hoogstaande partner. Door onze nauwkeurig omschreven werkvoorschriften welke zijn vastgelegd in ons kwaliteitshandboek die ISO 9001-2015 is gecertificeerd, garanderen wij een constante levering van kwaliteit. Ook voor de Automotive industrie zijn wij onderlegd in het APQP en PPAP. Zo is kwaliteit een standaard bij Van Aerssen Finishing.

Optimale samenwerking

Wanneer u kiest voor ons, kiest u niet alleen voor een deel, maar voor een totaal oplossing. Bij Van Aerssen Finishing kunt u binnenkomen voor de zogenoemde one-stop-shop. Dit zorgt er voor dat u zelf minder handling heeft en daarmee een efficiënter productieproces. Zo bespaart u tijd en kosten!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Van Aerssen Finishing is al jaren een bedrijf welke bekend staat als autoriteit wanneer het gaat om metaal verspaning. Door ons aanbod in metaalbewerking en finishing, bent u hier aan het juiste adres voor een duurzame partner. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

© 2024 - VAT Venray
Created by