Van Aerssen Technics Logo

Compleet in metaalbewerking!

Metaal reiniging

Wanneer u een product laat bewerken in onze fabriek, is het voor ons standaard om het schoon op te leveren. Dit brengt het voordeel mee dat uw product na aflevering direct te gebruiken is. U zou bijvoorbeeld niet willen dat er nog een metaalspaan op bijvoorbeeld een spruitstuk zit, die op zijn beurt weer schade aan de motor kan veroorzaken.

Controle op reinheid

Wanneer het product uit de productie komt, gaat het naar onze clean-room. Hier meten wij het product d.m.v. partikel meting. Deze meting is er op gericht om de kleinste stofjes, spaantjes en andere vervuiling te vinden. Door deze meting kunnen wij met zekerheid zeggen dat uw product schoon en gebruiksklaar bij u komt.

Hoe wij de producten reinigen

Het reinigen van de eindproducten gebeurt met water en zeep. De producten worden in korven vast gezet en naar de was-unit gestuurd. Deze pakt de korf en draait deze in alle hoeken. Dit zorgt er voor dat de was-unit alle hoeken en gaten onder hoge druk schoon spoelt. Na het spoelen komen de producten uit de was-unit om te drogen, waarna ze in de eindverpakking worden geplaatst.

Reinigingskwaliteit

Wanneer u uw verspanend werk bij V.A.T. Venray uitbesteed, kunt u uitgaan van een kwalitatief hoogstaande partner. Door onze nauwkeurig omschreven werkvoorschriften welke zijn vastgelegd in ons kwaliteitshandboek die ISO 9001-2015 is gecertificeerd, kunt u uitgaan van een constante levering van kwaliteit. Ook voor de Automotive industrie zijn wij onderlegd in het APQP en PPAP. Zo is kwaliteit een standaard bij Van Aerssen Technics.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Van Aerssen Technics is al jaren een bedrijf welke bekend staat als autoriteit wanneer het gaat om metaal verspaning. Door ons aanbod in metaalbewerking en finishing, bent u hier aan het juiste adres voor een duurzame partner. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

© 2024 - VAT Venray
Created by