Van Aerssen Technics Logo

Compleet in metaalbewerking!

CNC draaien

Van Aerssen Technics heeft zich door de jaren onder meer gespecialiseerd in CNC draaien. Onder de samenvattende noemer van CNC verspanen biedt Van Aerssen Technics de mogelijkheden om uw producten te laten CNC draaien en frezen. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij uw producten ook nog een oppervlaktebehandeling geven of zelfs assembleren om in één keer tot het eindresultaat te komen.

CNC draaimachines

Om u zo volledig mogelijk te kunnen helpen, hebben wij meerdere moderne CNC draaibanken in ons machinepark. Zo hebben wij de standaard CNC draaibank, een draaibank met overnamespil en draaimachines met aangedreven gereedschappen. Onze draaibanken kunnen tot een maximale rond grootte van 600mm en een lengte van 1500mm. Door automatische aanvoer, kan Van Aerssen Technics ook nog vol automatisch produceren.

CNC kwaliteit

Wanneer u uw CNC draaiwerk bij VAT Venray uitbesteed, kunt u uitgaan van een kwalitatief hoogstaande partner. Door onze nauwkeurig omschreven werkvoorschriften welke zijn vastgelegd in ons kwaliteitshandboek die ISO 9001-2015 is gecertificeerd, hebben en behouden wij een constante levering van kwaliteit. Ook voor de Automotive industrie zijn wij onderlegd in het APQP en PPAP. Zo is kwaliteit een standaard bij Van Aerssen Technics.

Optimale samenwerking

Wanneer u kiest voor ons, kiest u niet alleen voor een deel, maar voor een totaal oplossing. Bij Van Aerssen Technics kunt u binnenkomen voor de zogenoemde one-stop-shop. Dit zorgt er voor dat u zelf minder handling heeft en daarmee een efficiënter productieproces. Zo bespaart u tijd en kosten!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Van Aerssen Technics is al jaren een bedrijf welke bekend staat als autoriteit wanneer het gaat om metaal verspaning. Door ons aanbod in metaalbewerking en finishing, bent u hier aan het juiste adres voor een duurzame partner. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

© 2024 - VAT Venray
Created by