Van Aerssen Technics Logo

Compleet in metaalbewerking!

Metingen

Wanneer u een product laat bewerken bij Van Aerssen Technics, is het voor u noodzakelijk dat deze voldoet aan de door u gestelde normen. Om dit te garanderen hebben wij binnen Van Aerssen Technics een meetkamer. In deze ruimte staan meetmachines om de producten te controleren en te meten. Ook bevind zich hier de voorinstelapparatuur om in combinatie met de bewerking de juiste norm te hanteren.

Onze meetmachines

Om alle metingen uit te voeren, hebben wij in onze meetkamer 2 CNC meetmachines. Deze zijn er op gericht om omvang vast te leggen tot op een honderdste millimeter nauwkeurig in een 3d meting. Met een maximaal meetbereik van X 1600 mm / Y 900mm / Z 600mm, zijn wij in staat om de meeste materialen te meten naar uw wens. Hiermee garanderen wij dat uw gefreesde product voldoet aan de door u gestelde norm. Indien gewenst kunt u deze data ook ontvangen in een meetrapport. Tevens kunnen wij in onze meetkamer ruwheid (RA – RZ), Lumen (reflectiewaarde) en glansgraad meten. Deze aspecten zijn meer gericht op het optische aspect en vallen daarmee onder Van Aerssen Finishing.

Meetbare kwaliteit

Wanneer u uw metingen bij VAT Venray uitbesteedt, kunt u uitgaan van een kwalitatief hoogstaande partner. Door onze nauwkeurig omschreven werkvoorschriften welke zijn vastgelegd in ons kwaliteitshandboek die ISO 9001-2015 is gecertificeerd, garanderen wij een constante levering van kwaliteit. Ook voor de Automotive industrie zijn wij onderlegd in het APQP en PPAP. Zo is kwaliteit een standaard bij Van Aerssen Technics.

Optimale samenwerking

Wanneer u kiest voor ons, kiest u niet alleen voor een deel, maar voor een totaal oplossing. Bij Van Aerssen Technics kunt u binnenkomen voor de zogenoemde one-stop-shop. Dit zorgt er voor dat u zelf minder handling heeft en daarmee een efficiënter productieproces. Zo bespaart u tijd en kosten!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Van Aerssen Technics is al jaren een bedrijf welke bekend staat als autoriteit wanneer het gaat om metaal verspaning. Door ons aanbod in metaalbewerking en finishing, bent u hier aan het juiste adres voor een duurzame partner. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

© 2024 - VAT Venray
Created by