Van Aerssen Technics Logo

Compleet in metaalbewerking!

Slijpen

Wanneer het gaat om slijpen kunnen we dit op twee manieren bekijken. Het kan er om gaan om imperfecties weg te werken zoals gietresten. Ook kan het gaan om het fijnere werk, naar het polijsten toe werken. Dit is zowel handmatig als door robotica. Het machinepark omvat een aantal slijpmachines waarmee handmatig afgebraamd, geslepen, gepolijst en geborsteld kan worden.

Grote series slijpen

Wanneer het gaat om grote series laten slijpen, dan bent u bij Van Aerssen Finishing op de juiste plaats. Door onze robotcellen voor slijp en polijstwerkzaamheden, zijn grote series voordelig en professioneel uit te voeren. Deze robotcellen zijn uit eigen ontwikkeling in samenwerking met gespecialiseerde machinebouwers ontstaan. De programma’s, mallen en grijpers maken wij in onze eigen werkplaats, waardoor wij snel kunnen leveren.

Slijp kwaliteit

Wanneer u uw slijpwerk bij ons uitbesteed, kunt u uitgaan van een kwalitatief hoogstaande partner. Door onze nauwkeurig omschreven werkvoorschriften welke zijn vastgelegd in ons kwaliteitshandboek die ISO 9001-2015 is gecertificeerd, garanderen wij een constante levering van kwaliteit. Ook voor de Automotive industrie zijn wij onderlegd in het APQP en PPAP. Zo is kwaliteit een standaard bij Van Aerssen Technics.

Optimale samenwerking

Wanneer u kiest voor ons, dan kiest u voor een totaal oplossing. Bij Van Aerssen Technics kunt u binnenkomen voor de zogenoemde one-stop-shop. Dit zorgt er voor dat u zelf minder handling heeft en daarmee een efficiënter productieproces. Zo bespaart u tijd en kosten!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Van Aerssen Technics & Van Aerssen Finishing zijn bedrijven die al jaren bekend staan als specialisten op het gebied van verspaning en oppervlakte bewerking. Door ons complete aanbod in metaaltechniek bent u hier aan het juiste adres. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Robot Slijpen / Polijsten 

© 2024 - VAT Venray
Created by