Van Aerssen Technics Logo

Compleet in metaalbewerking!

Trommelen

Wat wij verstaan onder trommelen is onder vele andere namen te vinden. Zo wordt het ook wel ontbramen, afbramen of glijslijpen genoemd. Het komt allemaal terug bij onze trommel afdeling. Na het produceren van een product zitten er vaak vervelende randjes en oneffenheden aan. Door het trommelen in een van onze trommelmachines worden deze verwijderd.

Wat is trommelen?

Trommelen is een techniek waarbij producten ontbraamd, ontvet, gepoetst, glad of handvriendelijk worden gemaakt. Dit kan voor kleine hoeveelheden, als voor grote series van alle metalen en kunststoffen. In deze techniek hebben wij veel mogelijkheden wanneer het gaat om de slijpsteen in geometrie als de slijpbewerking. Het product komt tussen deze slijpstenen te liggen, terwijl het vibreert. Door deze combinatie van stenen en vibratie, verdwijnen de oneffenheden.

Juiste techniek bij het juiste product

Wanneer er gekozen moet worden tussen de methodes en materialen, dan kijken wij naar het product. Het product is namelijk bepalend in de keuze van machine, steensoort en compoundverhouding. Vandaar dat bij elke opdracht deze 3 delen vastgesteld dienen te worden.

Trommel kwaliteit

Wanneer u uw trommelen bij Van Aerssen Finishing uitbesteed, kunt u uitgaan van een kwalitatief hoogstaande partner. Door onze nauwkeurig omschreven werkvoorschriften welke zijn vastgelegd in ons kwaliteitshandboek die ISO 9001-2015 is gecertificeerd, garanderen wij een constante levering van kwaliteit. Ook voor de Automotive industrie zijn wij onderlegd in het APQP en PPAP. Zo is kwaliteit een standaard bij Van Aerssen Finishing.

Optimale samenwerking

Wanneer u kiest voor ons, kiest u niet alleen voor een deel, maar voor een totaal oplossing. Bij Van Aerssen Finishing kunt u binnenkomen voor de zogenoemde one-stop-shop. Dit zorgt er voor dat u zelf minder handling heeft en daarmee een efficiënter productieproces. Zo bespaart u tijd en kosten!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Van Aerssen Finishing is al jaren een bedrijf welke bekend staat als autoriteit wanneer het gaat om metaal finishing. Door ons aanbod in metaalbewerking en finishing, bent u hier aan het juiste adres voor een duurzame partner. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

© 2024 - VAT Venray
Created by